Over ons

Garage August Michiels bestaat al sinds 1974. Al die jaren zijn wij al een toonaangevend bedrijf op het gebied van onderhoud en herstellingen aan alle merken auto’s. maar vooral aan Japanse auto’s.

In 1978 zijn wij dealer geworden van Daihatsu en nog steeds onderhouden wij zeer veel Daihatsu’s. Daarnaast zijn wij specialist in Isuzu’s. Wij verkopen de Isuzu’s zowel nieuw als gebruikt, maar kunnen ook al het onderhoud en herstellingen verzorgen. In 1994 is zoon Jef in het bedrijf komen werken en is al weer een groot aantal jaren zaakvoerder. Inmiddels doet ook al de 3e generatie zijn intrede in het bedrijf.

Sedert 2013 zijn wij dealer van Liger en Microcar. Dit is een 45 km auto en kunt u rijden zonder autorijbewijs wel moet u een AM rijbewijs hebben. Ligier en Microcar is al jarenlang marktleider van auto’s zonde rijbewijs op de Belgische markt.

Naast de verkoop van nieuwe Ligier en Microcars, kunt u bij ons ook terecht voor gebruikte 45 km auto’s van alle merken. Naast de verkoop staan wij ook voor u klaar om onderhoud en herstelwerkzaamheden te verrichten aan uw auto zonder auto rijbewijs.

In 2019 hebben wij de volledig toonzaal verbouwd, waardoor wij de verschillende modellen van Ligier en Microcar nog beter aan u kunnen presenteren.

De brommobielen van Garage August Michiels

Bij Garage August Michiels leasen en verkopen wij brommobielen van Ligier. De Ligier Group is al 33 jaar de officiële importeur van Ligier brommobielen. Garage August Michiels in Geel biedt verschillende modellen, zodat je alles kunt vinden wat je zoekt. Voor iedereen vanaf 16 jaar bieden wij een oplossing. Ligier biedt dus ook in Geel vele voordelen. Je kunt namelijk onbezorgd een nieuwe brommobiel rijden voor een vast bedrag per maand, waarbij de kosten zoals afschrijving, rente en onderhoud al zijn inbegrepen. Uniek daarbij is dat je ook direct all-risk verzekerd bent. Jij wilt toch ook niet voor verassingen komen te staan? Wij ook niet! Daarom kies je voor Garage August Michiels.

Over Ligier brommobielen

Garage August Michiels biedt veel mogelijkheden wat betreft brommobielen. Als jij over een bromfietsrijbewijs beschikt mag je als 16-jarige al de weg op. De brommobiel is ook uitermate geschikt als tweede autootje en bij uitstek geschikt voor senioren. Kort samengevat zijn de Ligier brommobielen geschikt voor vele doeleinden en doelgroepen van jong tot oud.

Breng een bezoek aan Garage August Michiels

Voor vragen of meer informatie kun je uiteraard contact opnemen met Garage August Michiels. Onze contactgegevens vind je op onze contactpagina. Daarnaast ben je tijdens openingsuren altijd welkom in onze showroom in Geel voor een persoonlijk advies over de brommobiel die het beste bij jou past.